HELP!!!

by Angiee
(Grundy Va USA)

I am running an NFT system and using a 55 gallon reservoir. When I first transplanted my sprouting's into the system the first two weeks the stayed perfectly healthy and grew rapidly. Now it seems almost over night all my plants are dying. My ph balance seems to be fine and i have been keeping a check on the nutrients quantity in the water source. Can anyone help me figure out what i'm doing wrong???

Comments for HELP!!!

Click here to add your own comments

Jul 26, 2013
water
by: hydrobear

What is your water source. When I first started I did not consider the ppm of the water before adding nutrients. Same thing happened to me. It was also the type of nutrients I used. I changed to the two part system Aquaflakes A & B. This stuff is wonderful.

Aug 15, 2013
help
by: Anonymous

What is ppm? Parts per million.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Hydroponics Forum.

[?]Subscribe To This Site
  • XML RSS
  • follow us in feedly
  • Add to My Yahoo!
  • Add to My MSN
  • Subscribe with Bloglines
RSS widget


 PROUD OF OUR
 PRODUCTS



All IN ONE GIANT EBOOK

Cheap Hydro Supplies!


   Best Combo Lamp Buy

All Systems DIY ebook

      Grow Box Plans

   Complete Tent Kits
Watch the new Video of
our test experiment of
this Tent Kit!

    Complete Hydro Kits



  Solexx Greenhouses
Authorized Dealer

Bundled Essentials
Package Kits
-
  Best Buy on the 'net


SBI!


 PROUD OF OUR
 PRODUCTS


Cheap Hydro Supplies!


   Best Combo Lamp Buy

All Systems DIY ebook

      Grow Box Plans

All IN ONE GIANT EBOOK

   Complete Tent Kits
Watch the new Video of
our test experiment of
this Tent Kit!

    Complete Hydro Kits




SBI!